Mijn missie

"Hoogopgeleide professionals handvatten bieden voor de ontwikkeling van de ideale loopbaan die energie geeft"

 


Why

Ik geloof dat persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot een fantastisch leven. Daarom wil ik anderen inspireren om zichzelf te ontwikkelen.


Persoonlijke ontwikkeling is soms moeilijk na te streven in een omgeving met een hoge prestatiedruk. In mijn ervaring met het begeleiden van studenten en professionals zie ik een grote algemene deler. Iedereen wil zo graag succes en is bereid daar zo hard voor te werken, dat dit ten koste kan gaan van vitaliteit.


How

Ik zie een belangrijke rol voor de leidinggevenden, human resource management, studiementoren en alle andere begeleiders, die de verantwoordelijkheid hebben om te zorgen voor een vitale ontwikkel- en werkomgeving.


Ook zie ik daar een verantwoordelijkheid voor het individu, om te staan voor wie je bent, je grenzen aangeven en zorgen voor een goede fysieke en mentale gezondheid. Hier kun je zelf al grote stappen in nemen door te achterhalen wie je bent en wat je wilt. 


What

Klijn Creative Teaching biedt een methodiek voor de ontwikkeling van de ideale baan die energie geeft, vertaald uit wetenschappelijk onderzoek en management literatuur. De programma's hebben een focus op doen, het maken van concrete stappen waarbij de reis van ontwikkeling vooral plezier maken is.


Voor wie?

Hoogopgeleide professionals die kampen met een van de volgende uitdagingen:

  • Ik zit vast in mijn baan
  • Ik ben goed in het werk dat ik doe maar ik haal er niet zoveel voldoening uit
  • Ik ben op zoek naar een baan die perfect bij me past
  • Ik weet niet wat ik wil
  • Ik haal weinig energie uit mijn werk
  • Ik wil meer controle over mijn loopbaan


Programma's

Herken je jezelf in een van de bovenstaande stellingen? Deze programma's geven je de handvatten en oplossingen om je ideale baan te bemachtigen.


Energize academy

  • Je leert hoe je je energie kunt managen om het leven te leiden dat je wilt leiden
  • Eendaagse training in een groep (op locatie en online)


Design your career academy

  • Je leert wie je bent, wat je kunt, wat je doet, wat je wilt, en hoe je dit kunt bereiken
  • Programma van 3 maanden inclusief individueel begeleidingstraject, live master classes, e-courses en persoonlijk rapport


Op maat voor je bedrijf?

Beide programma's kunnen op maat gemaakt worden voor je bedrijf. Ook zijn specifieke doelstellingen voor teams mogelijk zoals 'How to energize your team'. Dit kan online en offline, in het Nederlands en Engels.


Meer weten?

Stuur een bericht naar team@klijncreativeteaching.com voor data, prijzen, een gratis intake en programma's op maat, of ga naar de website.

 

 
 
 
 

Mijn loopbaan verhaal

Lees meer over mijn eigen uitdagingen en oplossingen in mijn loopbaan in deze pdf

De korte samenvatting van mijn loopbaan vind je hier op LinkedIn